woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Blog

Hond niet op het ijs!

Hond niet op het ijs!

Blog: ‘Tommy kom hier!’ Jaren geleden stoof een jonge hond over het dunne ijs, achter een pesterig wegvliegende reiger aan. Met de baas in alle staten aan de kant. Paniek in de stem, schreeuwend naar de hond.

Lees meer
Hap, slik….

Hap, slik….

Blog: mijn woefje is best keurig. Geeft netjes een pootje als je er om vraagt, bedelt niet. Dit viel dus in de categorie ‘doet ’ie anders nooit’.

Lees meer
Aan de slag met hondenmassage

Aan de slag met hondenmassage

Blog: Met één hand strijk ik van z’n hals over z’n rug richting staart. Roef reageert onrustig. Hij draait z’n kop naar me toe. ‘Moet dit nou?’ hoor ik hem denken. Ja, het moet.

Lees meer
Kriebeldebiebel

Kriebeldebiebel

Blog: 4 teken op het lieve koppie van mijn pup van zo’n 3 maanden oud. Dat was de score van een kort bezoekje aan het bos, jaren geleden.

Lees meer
De kracht van de zon

De kracht van de zon

Blog: Door een wijze les als 7-jarige, weet ik waarom je nooit iets dierbaars in een afgesloten auto moet achterlaten. Onderschat nooit de kracht van de zon.

Lees meer
Code oranje

Code oranje

Blog: Het regent, de spetters staan op de ramen. Code oranje is er voorspeld. Ergens schuift er een emmer over een balkon.

Lees meer
Sneeuwklokjes

Sneeuwklokjes

Blog: Wij hondenmensen zien door onze rondjes-met-het-hondje als eerste wat er buiten gaande is. Ook hoe het er in de natuur voor staat.

Lees meer

Woody&Co in je mailbox


Af en toe een berichtje van Woody&Co in je mailbox ontvangen? Laat dan je naam en e-mailadres achter.


Woody&Co

Woody&Co is een online magazine voor hondenvrienden. Met hondenactiviteiten, korte interviews, portretjes, mooie foto’s, leesvoer, tips, wereldhonden en meer.
> Zo kwam het allemaal

Kijk rond, lees verder en laat je inspireren!

Categorieën

Kennisbank: wat is …?

Pin It on Pinterest

Share This