Boeken

Als hondenvriend vind je het misschien ook leuk om over honden te lezen. Bijvoorbeeld omdat je meer wilt weten over het gedrag van je hond of de signalen die hij afgeeft. Of je zoekt juist een roman waarin een hond een (belangrijke) rol speelt? Deze pagina geeft een overzicht van boeken.

Boeken over honden

Boeken over honden

Zoek je een boek voor hondenvrienden? Hier vind je een overzicht van de leukste hondenboeken die ook worden behandeld op de boekenpagina.

Lees meer
Hond Vermist

Hond Vermist

De Engelse freelance journalist Kate Spicer woont samen met vriend Charlie in Londen en vindt het leven niet altijd makkelijk. Waardoor de hang naar drugs groot is, te groot. Tot Wolfy in haar leven komt.

Lees meer
Buiten met je hond

Buiten met je hond

Wat een goede titel heeft dit boek. Vol inspiratie voor iedereen die lekker met z’n hond wil wandelen en nieuwe dingen wil leren over honden én natuur.

Lees meer
Max the Miracle dog

Max the Miracle dog

Max the Miracle dog, vertelt het waargebeurde verhaal van Kerry Irving. Wiens leven compleet veranderde door een traumatisch auto-ongeluk. Maar gelukkig, daar was Max!

Lees meer
Loslopen

Loslopen

Loslopen is een heerlijk herkenbaar boek. Voor ieder die z’n leven met een hond deelt. Loop een stukje op, samen met Laura en haar Takkie.

Lees meer

Woody&Co

Woody&Co is een online magazine voor hondenvrienden. Met hondenactiviteiten, korte interviews, portretjes, mooie foto’s, leesvoer, tips, wereldhonden en meer.
> Zo kwam het allemaal

Kijk rond, lees verder en laat je inspireren!

Categorieën

Pin It on Pinterest

Share This