woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

De leukste hondenstranden in Cornwall

Vakantie met hond

De leukste hondenstranden in Cornwall

De vakantie staat voor de deur en jij gaat met hond naar het Engelse Cornwall? Dan vraag je je misschien af waar de leukste hondenstranden in Cornwall zijn. Lees even mee.

Op vakantie in Cornwall

Misschien heeft de bestseller Het Zoutpad van Raynor Winn je geïnspireerd in een trip richting Cornwall. Of stond Cornwall sowieso op je lijstje van leuke bestemmingen. Wil je met eigen ogen dat leuke Cornish Tableware zien en kopen(dat blauw-wit gestreepte aardewerk, en ja ze hebben ook een voerbak voor je hond). Of heb je gehoord dat Cornwall ‘Doggy Paradise’ is, wat natuurlijk ook zo is. Hoe dan ook, je bent bezig met het voorbereiden van je trip naar Cornwall. En de hond gaat mee. Hoe leuk is dat!


[Penny met haar fraaie voerbak van Cornish Tableware, gespot op het leuke Engelse blog thefreckledfieldnotes van Siân. Kijk daar vooral ook eens rond als je nog wat meer Cornwall-inspiratie wilt opdoen]

De beste hondenstranden in Cornwall

Cornwall kent natuurlijk prachtige kusten die uitnodigen om te wandelen en je kunt vast niet wachten om er ook naar het strand te gaan. Lekker met je voeten in het zand. Zoals bekend mag je tijdens het zomerseizoen niet overal met je hond naar het strand. Maar in Cornwall zijn nog genoeg mogelijkheden waar je – het hele jaar door – wel met je hond naar het strand kunt, voor een lekkere wandeling, zwemmen in zee of ‘splashen’ in de branding.

Hattie Day (ze maakt echt prachtige (honden)foto’s) van The Cornish Dog schreef er voor Seasalt Cornwall een hele leuke post over met haar eigen ervaringen op 8 verschillende stranden, zo kun je naar ‘dog friendly beaches’ in deze plaatsen:

  • Falmouth
  • Durgan
  • West Pentire
  • Newquay
  • Penzance
  • Sennen
  • Padstow
  • Looe

Dus pak maar in, die zwemspullen, waterspeeltjes en hondendroogdoek!

Zwemmen maakt hongerig en dorstig

En wil je na je zwempartij of strandwandeling ergens een hapje eten, bij een leuke locatie waar je hond ook welkom is? Kijk dan vooral eens op Cornishsecrets.co.uk. Ze hebben een mooi overzicht van ‘dog friendly’ tearooms, pubs en restaurants.

Ps, kijk sowieso eens op Cornishsecrets.co.uk onder de category’dog-friendly’. Met ideeën voor hondvriendelijke accommodatie, wandelingen en dagjes weg waarbij je je hond kunt meenemen. Zo kan je vakantie met hond in Cornwall niet meer stuk.


bron: Cornishsecrets.co.uk

Lees ook:

Boek een vakantie met hond

Belvilla
RCN Vakantieparken
Landal GreenParks
Roompot vakantieparken
TinyParks
Mooi Twente Lodges
Heerlijke huisjes
Natuurhuisje
Belvilla
RCN Vakantieparken
Landal GreenParks
Roompot vakantieparken
TinyParks
Mooi Twente Lodges
Heerlijke huisjes
Natuurhuisje

Woody&Co in je mailbox


Af en toe een berichtje van Woody&Co in je mailbox ontvangen? Laat dan je naam en e-mailadres achter.

 


Woody&Co

Woody&Co is een online magazine voor hondenvrienden. Met hondenactiviteiten, korte interviews, portretjes, mooie foto’s, leesvoer, tips, wereldhonden en meer.
> Zo kwam het allemaal

Alles voor je hond:

Petsonline
Petsonline
Petsplace
Petsplace
Medpets
Medpets
Fonq
Fonq
Bol.
Bol.
Brekz
Brekz
Voormijndier
Voormijndier
Petsonline
Petsonline
Petsplace
Petsplace
Medpets
Medpets
Fonq
Fonq
Bol.
Bol.
Brekz
Brekz
Voormijndier
Voormijndier

Pin It on Pinterest

Share This