woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Over Woody&Co

Het is 10 mei ’97 als ik al backpackend door Australië aankom op ‘Magnetic Island’, een eilandje voor de kust van Townsville. De naam alleen al!

Een vrolijk zwart-wit hondje

Magnetic Island blijkt een waar sprookje. Een groen, heuvelachtig eiland, vol met tropische bloemenpracht, palmbomen, uitzicht op een turquoise zee en hagelwitte stranden. En met een héle leuke buurhond, die telkens naar het hek rent voor een aai, als ik langs zijn tuin loop op weg naar het strand. Een vrolijke zwart-witte Engelse Cocker Spaniël waarmee ik meteen een klik heb.

Hoe hij heette? Geen idee. Gek genoeg heb ik er niet eens over geschreven in mijn reisdagboekje van toen, maar ik herinner me hem nog levendig. Laten we hem Woody noemen.

Mantho

Woody staat voor de honden in mijn leven. Zoals Mantho, de Ierse Setter die als een heel ziek pupje bij ons kwam wonen toen ik 5 jaar was. Hij overleefde puur op z’n karakter. Lloyd met z’n complete stamboom, de liefste en zachtzinnigste Ierse Setter die je je maar kunt wensen. En Roef, mijn eigen lieve, eigenwijze en slimme speurneus; een Engelse Cocker Spaniël met Zweedse en Zeeuwse roots.

Lloyd

Daarom Woody&Co

Toen Roef in mijn leven kwam bleek de wereld rondom honden totaal te zijn veranderd. At Mantho in de jaren ’70 nog gezellig mee ‘uit de pot’, nu kun je je hond zelfs biologisch hondenvoer voorschotelen. Om maar iets te noemen.

Roef

Er is zoveel te lezen en te doen op het gebied van honden, dat ik het tijd vond daar een mooie online plek voor te creëren. Met informatie, korte interviews, portretjes en verwijzingen naar (honden)websites. Daarbij is Woody&Co een site die compleet onafhankelijk is.

Kijk rond, lees verder en laat je door Woody&Co inspireren!

over ons

Alles voor je hond:

Voormijndier
Voormijndier
Petsplace
Petsplace
Petsonline
Petsonline
Bol.
Bol.
Fonq
Fonq
Brekz
Brekz
Medpets
Medpets
Voormijndier
Voormijndier
Petsplace
Petsplace
Petsonline
Petsonline
Bol.
Bol.
Fonq
Fonq
Brekz
Brekz
Medpets
Medpets

Woody&Co in je mailbox


Af en toe een berichtje van Woody&Co in je mailbox ontvangen? Laat dan je naam en e-mailadres achter.

 


Woody&Co

Woody&Co is een online magazine voor hondenvrienden. Met hondenactiviteiten, korte interviews, portretjes, mooie foto’s, leesvoer, tips, wereldhonden en meer.
> Zo kwam het allemaal

Kijk rond, lees verder en laat je inspireren!

Categorieën

DierDier

Kennisbank: wat is …?

Pin It on Pinterest

Share This