Gaat je hond mee op vakantie? Superleuk! En wil je accommodatie boeken waar je hond ook is toegestaan? Dan ben je hier aan het goede adres.

Hieronder vind je namelijk een lijstje met sites om een hotel, vakantiehuis, appartement, camping, groepsaccommodatie of zelfs kasteel te boeken waar je hond ook meer dan welkom is. Of boek een vakantieplekje midden in de natuur. Zo wordt het voor iedereen een leuke vakantie!

1. Dogsincluded

Op zoek naar vakantieaccommodatie met hond? Op Dogsincluded.nl vind je meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties (hotel, vakantiehuis, kasteel) in 17 landen. Ruime keus dus. En je vindt er ook handige informatie voor op vakantie gaan met je hond. Het boeken is zo gepiept. Voor je het weet heb je de bevestiging in je mailbox. 😊

Reis- en annuleringsverzekering voor hondenbaasjes

Wat ook superhandig is, de unieke reis- en annuleringsverzekering voor hondenbaasjes die ze aanbieden. Hopelijk heb je het niet nodig. Maar hiermee worden bijvoorbeeld medische kosten voor je hond tijdens de vakantie gedekt. En ook kun je de vakantie annuleren mocht je hond zo ziek zijn dat ‘ie niet mee kan. Deze verzekering kun je trouwens ook bij ze afsluiten als je je accommodatie ergens anders hebt geregeld of bijvoorbeeld gaat kamperen.

vakantie met hond - onderweg in de auto

2. Woef welkom

Op Woefwelkom.nl staan alle tips van de oprichters, voor reizen met een hond door Europa. En het staat vol leuke adresjes om te slapen, allerlei bijzondere activiteiten en handige tips. Voor alle genoemde adresjes geldt dat het echt iets speciaals moet zijn, leuk voor de baasjes én de hond. De focus ligt op Nederland, maar landen waar je makkelijk met een hond per auto en/of boot naartoe kunt reizen komen ook aan bod. Van Engeland tot Zweden en van Duitsland tot Italië.

3. Honden op vakantie

Zoek je een vakantiewoning voor een vakantie met hond? Op Hondenopvakantie.nl vind je meer dan 12.000 Europese vakantiehuizen. Ook vind je hier accommodaties waarmee je meerdere honden mee naartoe kunt nemen. Die selectie kun je maken, net zoals je kunt zoeken op ‘omheinde tuin’.

4. Natuurhuisje

Wat een fijne site is dit, als je op zoek bent naar een leuke vakantieplek midden in de natuur: natuurhuisje.nl Hier staat leuke vakantieaccommodaties op. In het groen en weg van de massa. Je heb keuze uit 10.000 huisjes. In Nederland, maar ook in populaire vakantielanden als België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Zweden. Hoewel de site niet specifiek voor hondenbaasjes is, kun je bij het zoeken een selectie maken op ‘huisdieren’.

vakantie met hond - zwemmen in het meer

5. Met je honden op vakantie

Een verzameling particuliere vakantieaccommodaties van Nederlands en/of Vlaams sprekende verhuurders vind je op Metjehondenopvakantie.nl. Natuurlijk is je hond hier van harte welkom. Je kunt niet via de site boeken, dat gaat direct tussen huurder en verhuurder. Naast huizen in populaire vakantielanden vind je hier ook vakantiehuizen in Tsjechië, Hongarije en Griekenland. De site geeft ook een overzicht van hondvriendelijke campings.

6. Honden toegestaan

Zoals de naam van de site al aangeeft, vind je op deze website accommodatie waar Bello ook welkom is. Op Hondentoegestaan.nl vind je 38.000 Europese vakantiehuizen, hotels, vakantieparken en chalets waar je je hond mee naartoe mag nemen.

7. Honden welkom

Op Hondenwelkom.com vind je vakantieaccommodaties waar je met je hond welkom bent, waarvan de meesten in Nederland, Frankrijk, Tsjechië en Slowakije staan. De accommodaties variëren van vakantiehuizen, boerderijen, Gîtes, chalet’s , villa’s appartementen, campings tot groepsaccommodaties.

vakantie met hond - na het spelen liggen op het strand

8. Honden-vakanties

Op de site Honden-vakanties.nl staan meer dan 50.000 hondvriendelijke vakantiehuizen, vakantieparken en campings met hondenfaciliteiten in Nederland en populaire Europese vakantielanden zoals België, Frankrijk en Duitsland.

Genoeg keus?

Hoewel dit lijstje je zeker genoeg keus geeft om je accommodatie te boeken, is het vast niet helemaal compleet. Heb jij zelf een site die hier goed tussen past, stuur dan even een mailtje.

Ook lezen:

Pin It on Pinterest

Share This