Heb je nog een leuk cadeautje voor een hondenliefhebber nodig? Je kan het presentje ook zelf maken. Hoe veel leuker en persoonlijker is dat? We hebben hiervoor de 5 leukste diy cadeautjes voor je geselecteerd. Ready – set – go!

1. Hondenlamp

Een leuk cadeautje voor echte hondenliefhebbers: de hondenlamp. Echt ‘design’. En het mooie is, je kunt hem helemaal zelf maken. Hoe leuk is dat?

De 5 leukste diy cadeautjes voor hondenliefhebbers

2. Boetseer een marsepeinen hondje

Echt iets voor elke hondenbaas die dol is op zoetigheid en smikkelen: een marsepeinen hondje. En ja, daarvoor hoef je niet langs de banketbakker. Je kunt het helemaal zelf maken.

Marsepeinen hondje

3. Hondse boekensteunen

Een setje ‘pottery barn’-style boekensteunen, om leesboeken netjes in het gareel te houden. Een super idee voor het hondenbaasje met stapels (honden)boeken. En ingewikkeld is het niet. Ook met twee linkerhanden kun je deze hondse boekensteunen maken.

diy hondse boekensteun

4. Tover een rieten tas om tot doggy bag

Nog zo’n topidee! Geef een mooie rieten tas net wat extra’s. Zo wordt het een leuk cadeau-idee voor een stijlvolle hondenvriendin. Of wordt de doggy bag een leuke opbergplek voor de hondenspulletjes.

diy doggy bag

5. Kunstwerk van de eigen hond

Wie wil er nu niet een kunstwerk van z’n hond aan de muur. Verras je hondenvriend daarom met deze diy. En ja, dat is ook te doen als je niet een enorme klusser bent.

diy kunstwerk van je hond

Pin It on Pinterest

Share This