woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Samen met je hond meedoen aan de grootste hondenwandeling van Nederland en tegelijkertijd Hulphond Nederland sponsoren? Dat is ‘The Big Walk’ in een notendop.

The Big Walk 2023

Op zondag 1 oktober 2023 is de vijfde editie van Nederlands grootste hondenwandeling, op het recreatiegebied Bussloo (Leisure Lands). Maak een leuke, gezellige wandeling (met of zonder hond), van zo’n 3, 5 of 8 kilometer door een groene en waterrijke omgeving.

Het startsignaal klinkt om 12.00 uur bij Strandpaviljoen de Enk en je kunt tussen 12.00 en 13.30 uur beginnen met de wandeling.

Sponsorevenement

Je kunt samen met je hond meewandelen door het kopen van een ticket (€5,–). Of wandel samen met je gezin (kinderen tot 12 jaar wandelen gratis mee) of met een groepje vrienden en hun honden. Dat is niet alleen super gezellig, maar The Big Walk heeft ook een als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Hulphond Nederland.

Je kunt je als deelnemer dan ook laten sponsoren door vrienden, familie en collega’s. Op de website thebigwalk.nll kun je hiervoor een actie aanmaken. De opbrengst van het evenement wordt volledig gebruikt voor de inzet en opleiding van de hulphonden van Hulphond Nederland.

Regels zijn regels

Er zijn wel wat regels voor het meenemen van je hond naar het evenement. Zo is je hond sociaal, niet jonger dan 1 jaar en geen hulphond in opleiding. 😊

Oh ja, voor elke deelnemende hond is er na afloop een leuke goodiebag.

Zo zag het er de vorige keer uit

Aan de vorige The Big Walk deden ruim 350 honden en 800 wandelaars mee. Hoe dat eruit zag? Dat zie je hier:

Wandelschoenen aan?

Heb je zin gekregen om mee te doen? Kijk dan voor alle informatie over dit evenement op The Big Walk

Lees ook:

Pin It on Pinterest

Share This