woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Op 11 en 12 november kun je via Woody&Co met 30% korting naar het honden- en katten lifestyle evenement: About Cats & Dogs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Voor wie:

Loopt er bij jou een blije blaffer, harig wolbaaltje of een kittige huistijger rond waar je hartstikke verzot op bent? Dan zit je bij dit evenement helemaal goed. About Cats & Dogs is er voor alle honden- en kattenvrienden. Je kunt er van alles zien en doen en je kunt er leren over onze harige vrienden.


Piet Hellemans, tv-dierenarts, fotograaf: MichielTon.com

Met korting naar About Cats & Dogs

Hoe leuk is dit? Met de kortingscode WOODYENCO krijg jij 30% korting op je kaartje. Het werkt zo: je bestelt een ticket op de site van About Cats & Dogs. Onderaan die pagina kun je je kortingscode invullen en verzilveren.

Let op: het is niet (zoals bij sommige buitenevenementen) de bedoeling om je hond of kat mee te nemen naar dit binnenevenement, tenzij het om een geleidehond gaat. About Cats &Dogs is alleen toegankelijk voor jou als honden- of kattenbaasje, dit om stress bij je dier te voorkomen. 🙂

Wat kun je verwachten?

Volgens Jaarbeurs kent beide dagen een hoogwaardig inhoudelijk programma. Centraal staan de thema’s gezondheid, voeding en gedrag.

Op de beursvloer vind je een Viervoeter Plein, het Theater Woef/Miauw, het Prins Kattenplaza, een Workshopsplein en het Workshopplein Aeres en het Beweeg en Behendigheidsplein.


Maureen du Toit, kookboek Happy Hond, fotograaf: MichielTon.com

Volg een expertsessie van bijvoorbeeld dierendermatoloog Margreet Vroom waarbij je in 30 minuten alles leert over de huid, de invloed van verschillende parasieten en de meest voorkomende parasieten. Doe mee aan een mini-praktijkles trimmen waarbij je de basisvaardigheden leert, een  kookworkshop of een workshop dierenfotografie. Bekijk demonstraties zoals dogdance of dog frisbee. Of laat je in 30 minuten bijpraten over bijvoorbeeld vegan voeding voor hond en kat. De bekende tv-dierenarts Piet Hellemans is ook aanwezig, voor het beantwoorden van vragen en het delen van handige tips.


Renate Gerschtanowitz, Huisdieren.nl. Fotograaf: MichielTon.com

Daarnaast zijn er nog allerlei stands met (nieuwe) producten en diensten. Denk aan hondenvoer, accessoires en verzorgingsproducten en trimmers, fokkers en trainers. Kijk om een idee te krijgen even op hun website onder ‘deelnemers’.

Zo zag About Cats & Dogs eruit in 2022

Wil je een beetje sfeerproeven? Bekijk dan het filmpje van de 1e About Cats & Dogs van vorig jaar. Maar dit jaar is de opzet wel veel groter.

Meer weten?

Ga dan naar About Cats&Dogs voor alle informatie en bekijk daar ook het dagprogramma.

Kaartje bestellen?

Met de kortingscode WOODYENCO krijg jij 30% korting op je kaartje. Het werkt zo: je bestelt een ticket op de site van About Cats & Dogs. Onderaan die pagina kun je je kortingscode invullen en verzilveren.

Lees ook:

Pin It on Pinterest

Share This