woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Heb je ooit van de Canadese Rodney Habib gehoord? Vanaf het moment dat zijn eigen hond Sam kanker kreeg is hij op een missie om haar leven te redden. En sprak hij wereldwijd met onderzoekers. Hierover gaat zijn TEDTalk ‘Why don’t dogs live forever?’

Het geheim achter de oudste hond

Want hoe komt het dat honden tegenwoordig minder oud worden. Waarom komt er zoveel kanker voor bij honden en problemen als obesitas en diabetes? Wat is het geheim achter de oudste hond ter wereld? Wat zeggen wetenschappers hierover? Digitale verhalenverteller Rodney Habib sprak wetenschappers van over de hele wereld voor de meest recente informatie over kanker bij honden.

Voor de gezondheid van je hond

In deze inspirerende TEDTalk deelt hij met je wat hij tijdens zijn zoektocht heeft geleerd en vertelt hij wat jij als baas kunt doen of veranderen. Deze TEDTalk is écht het bekijken waard voor de gezondheid van je hond. Want zoals hij zegt: “When Pet Owners Know Better, They Will Only Do Better”.

Bekijk de TEDTalk

(kost je maar 15 minuutjes en dit wil je echt weten)

Gezond hondenvoer

Wil je na het kijken ook aan de slag met het voer van je hond? Er zijn verschillende opties. Wil je het helemaal makkelijk hebben dan kun je ook kiezen voor een gezonde hondenmaaltijd aan huis. Ja echt, dat bestaat ;). Zoals die van het Belgische Dog Chef, met ook in Nederland bezorging tot aan de deur. Zou je het eens willen uitproberen? Via Woody&Co krijg je 30% korting op je eerste bestelling [affiliate]. Hoe leuk is dat? Let wel even op. Er start meteen een abonnement als je een proefpakket bestelt, maar dat kun je direct na het bestellen annuleren. Kijk op de site van Dog Chef even bij de veelgestelde vragen onder ‘bestellen zonder abonnement’ hoe dat precies moet.

Planet Paws en de Dog Cancer Series

Ben je ook enthousiast over wat Rodney allemaal heeft verteld? Hij heeft ondertussen niet stilgezeten. Zo is hij de oprichter van Planet Paws waar je meer informatie vindt over (gezond) hondenvoer, do-it-yourself video’s, recepten en meer. Samen met Dr. Karen Shaw Becker heeft hij de documentairereeks de Dog Cancer Series uitgebracht. En samen met haar schreef hij de New York Times bestseller ‘The Forever Dog’ dat in 2021 uit kwam. Het goede nieuws: deze must-have is er nu ook in het Nederlands: Een hond voor het leven.

Wil je dit boek lezen?

Je kunt Een hond voor het leven hier bestellen:

In dit artikel staat een affiliate link. Woody&Co ontvangt een kleine vergoeding als jij via deze link een aankoop doet. Daar betaal jij natuurlijk niets extra’s voor.

Lees ook:

Pin It on Pinterest

Share This