woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Wandelen, meedoen aan workshops en lezingen, shoppen voor je hond, wedstrijden kijken en speelmaatjes voor je hond ontmoeten. Dat kan allemaal tijdens Woef Weekend waar je van alles kunt  ondernemen samen met jouw hond en andere hondenvrienden.

Woef Weekend 2023

Woef Weekend wordt georganiseerd door de mensen achter Bark in the Park. Deze eerste editie wordt gehouden van 22 tot en met 25 september, bij camping- en vakantiepark Molecaten in Wezuperbrug. Waar dat precies ligt vraag je je misschien af? In de buurt van Coevorden in Drenthe, in een prachtige omgeving.

Programma 22, 23, 24 september

In het programma zijn workshops opgenomen zodat je nu eens kunt uitproberen wat je misschien altijd al hebt gewild, bijvoorbeeld kanoën met je hond, canicross, dog2bootcamp, suppen met je hond, stepjoring/bikejoring of hondenmassage. Maar ook kun je er terecht voor een demonstratie waterwerk of lezingen als: de overprikkelde hond, hond & rust, verlatingsangst bij honden. Er is tijd voor gezamenlijke packwalks, je hond kan op de foto en er is nog veel meer.

Ook kun je op zondag kijken naar wedstrijden Behendigheid en Hoopers.

Accommodatie mogelijkheden

Op het park kun je verblijven in vakantiehuisjes of zet je tent neer op een kampeerplaats.

Sfeerproeven als daggast

Op zondag 24 september kun je ook gratis langskomen om kennis te maken met het evenement. In dat geval kom je als daggast en betaal je alleen voor het parkeren. Je kunt dan lekker rondkijken en wandelen in het bos, kijken naar de behendigheidswedstrijden en shoppen voor je hond in de winkelstraat. Meedoen aan de workshops kan niet, dat is voor de mensen die zich hebben ingeschreven voor het Woef Weekend.

Zin in het Woef Weekend?

Heb je zin gekregen om mee te doen? Kijk dan voor alle informatie over dit evenement op: Woef Weekend

Lees ook:

Pin It on Pinterest

Share This