Vervoer je hond met een bakfiets

Stel, je hebt een grote hond die niet in een fietsmandje of fietskrat past. En je wilt wel graag grote afstanden met de fiets afleggen zonder dat je hond z’n poten uit zijn lijf rent? Er zijn natuurlijk speciale hondenkarren voor achter je fiets, maar wat dacht je van een hondenbakfiets? Zo hou je ook nog contact met Fikkie en heb je allebei lekker de wind in de haren.

Hondenbakfiets: Babboe Dog

Je kunt een normale bakfiets kopen, maar hoe krijg je je grote hond in die bak? We kwamen hier online iets leuks voor tegen. Het bakfietsenmerk Babboe heeft een speciale hondenuitvoering van hun bakfiets, de Babboe Dog. De voorkant van deze bakfiets kan worden opengeklapt. Met een handige loopplank loopt je hond er zo in of uit. Er blijft nog genoeg ruimte over voor 2 kindjes. Of voor de buurhond die ook mee wil naar het bos.

Ook handig: een elektrische hondenbakfiets

Naast deze bakfiets is er ook nog een Babboe Dog-E. Een elektrische uitvoering waarmee je minder zwaar trapt met Fikkie (en de kinderen). Deze e-bike heeft 6 standen.

Het is wel even in de buidel tasten voor zo’n bakfiets, maar dan heb je er ook jaren plezier van.

Hoe ze bij Babboe op een hondenbakfiets kwamen? We hebben ze erover gebeld en wat bleek, er werd regelmatig naar gevraagd door klanten met kinderen én hond.

Tip

Wil je eens uitproberen hoe dat fiets, zo’n hondenbakfiets? Babboe organiseert open dagen waar jij en je hond het kunnen testen.

Ook lezen?

Pin It on Pinterest

Share This