Denk je aan het kopen van een (honden)bakfiets maar weet je nog niet welke? Of ben je in Nederland op vakantie en lijkt het je leuk om samen met je viervoeter prachtige fietstochten te maken? Je kunt een hondenbakfiets ook huren!

Misschien wil je een hondenbakfiets liever huren

Het is best een stap, een hondenbakfiets kopen, want zo goedkoop zijn ze niet. Dan wil je wel graag zéker weten dat je de juiste keus maakt. Vaak kun je wel een testrit maken. Maar misschien vind je dat niet voldoende en wil je zo’n fiets wat langer kunnen uittesten. Want is het wel zo handig als je denkt?

Misschien is huren van een (deel)bakfiets of het leasen van een bakfiets wel een betere oplossing voor je dan kopen?

Fietsen tijdens je vakantie

Een andere reden om een hondenbakfiets te willen huren kan zijn omdat je tijdens je vakantie in Nederland graag een paar prachtige fietstochten wilt maken. Samen met je vrolijke snuiter. Steeds meer fietsverhuurbedrijven springen hier op in. Door de verhuur van fietsen met hondenmand, hondenkar. Én de verhuur van hondenbakfietsen, al dan niet elektrisch.

Huren van een hondenbakfiets

Hoe vind je een hondenbakfiets die je kunt huren? Daarvoor heb je verschillende opties:

  • Zoek via Google. Type bijvoorbeeld ‘hondenbakfiets verhuur Texel’ in.
  • Kijk op 1daytravel.com. Dit is een populaire vergelijkingssite voor het huren van vervoermiddelen in Nederland.
  • Zoek op Peerby. Woon of bezoek je bijvoorbeeld Den Haag? Dan vind je via Peerby al snel bakfietsen die je kunt huren. En soms zelfs bakfietsen die je kunt lenen.
  • Huur een elektrische deelbakfiets via Cargoroo. Voor nu kun je hun deelbakfietsen huren in Den Haag, Leuven, Amsterdam en Utrecht.
  • Ken je de app Hely? Die is er speciaal voor het huren van deelvervoer waaronder de (honden)bakfiets.

Leasen van een hondenbakfiets

Wil je toch écht een (honden)bakfiets maar is kopen voor jou een brug te ver? Dan is leasen jouw oplossing. De meeste hondenbakfietsmerken bieden deze optie aan. Voor een vast bedrag per maand. Reparatie, onderhoud, verzekering, pechhulp? Het zit er meestal bij in.

Ook lezen:

Pin It on Pinterest

Share This