Eén maal per jaar is de Week van de Schooiers van Hulphond Nederland. Er worden dan giften opgehaald voor Hulphond Nederland. En jij kan met jouw hond meehelpen.

De Week van de Schooiers loopt dit jaar van 5 juni tot en met 11 juni. Het geld wat dan wordt opgehaald wordt gebruikt voor de opleiding en inzet van hulphonden voor mensen die hulp nodig hebben, fysiek of therapeutisch.

Meehelpen tijdens het uitlaten van je hond

Hulphond Nederland roept alle honden en hun baasjes op om mee te helpen: ‘Schooien, voor één keer mag het’. Tijdens het uitlaten maar ook online kun je samen met je hond eenmalige giften ophalen voor Hulphond Nederland.

Honden die meedoen aan de Week van de Schooiers, krijgen van Hulphond Nederland een speciaal starterspakket per post. Ze ontvangen onder meer een label met een persoonlijke iDeal QR-code. Dit label kun je aan de halsband of riem bevestigen. Laat de iDeal QR-code tijdens het uitlaten door bevriende hondenbaasjes scannen met de mobiele telefoon. Zo simpel is het.
Maar dat is nog niet alles. Je hond krijgt ook een persoonlijke online actiepagina. Hiermee kan je hond collecteren via jouw sociale netwerk. 😉

Te laat?

Wil je meedoen maar ben je te laat voor het starterspakket per post? Geen probleem, dan kun je dus nog online collecteren. Hiervoor maak je online die persoonlijke actiepagina aan voor je hond waarmee je je social netwerk benadert.

En je kunt ook mobiel schooien, door een whatsapp of sms naar je contacten te sturen. Hoe dat werkt zie je op de website van Hulphond Nederland.

Meer over de Week van de Schooiers

Wil je meer weten over deze actie van Hulphond Nederland? Kijk dan op hun site waar ook alle vragen worden beantwoord.

Lees ook:

Pin It on Pinterest

Share This