woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Ken jij de HuisdierenApp? Dit is een (gratis) app waarmee je alle informatie over jouw hond kunt bundelen. En dat is best handig. Ook als je een uitlaatgebied, trimsalon of gedragsdeskundige zoekt of wilt videobellen met een dierenarts.  

Wat is de Huisdierenapp?

Het is een gratis app van veterinair organisatiebureau Viteaux voor mensen met dieren. Je kunt hier alle informatie over jouw hond, kat, konijn, vogel of paard in kwijt. Onder ‘mijn dier’ kun je bijvoorbeeld het chip- en verzekeringsnummer bewaren. Of gebruik de gewichtscurve tool voor het bijhouden van het gewicht van je lieve viervoeter/vuilnisbakkie. Ook kun je herinneringen instellen voor de ontwormings- of vlooienbehandeling van je hond. Zo vergeet je die nooit meer.

Ben je in Nederland op vakantie en wordt je hond ziek? Met deze app op je telefoon vind je de dichtstbijzijnde dierenarts. Want in de app staan ook overzichten van onder meer dierenartsen, gedragsdeskundigen, dierenspeciaalzaken, pensions, trimsalons, uitlaatgebieden en evenementen.

Daarnaast geeft de HuisdierenApp leestips voor boeken over honden, katten, paarden. En kun je er dierennieuws op lezen.

Videobellen met de HuisdierenApp

Op afstand ‘langs’ bij de dierenarts? Dat kan ook met de app. Je kunt er namelijk mee videobellen met een dierenarts. Voor raad en advies. En om stressvrij met jouw hond de dierenarts te ‘bezoeken’. Handig als je even iets wilt overleggen of laten zien.

Ook lezen:

Pin It on Pinterest

Share This