Wil je lezen over honden? Er zijn verschillende Nederlandse tijdschriften over honden te koop. Zoals Onze Hond dat al bestaat sinds 1975. Een blad vol informatie voor liefhebbers van honden.

Wat is het?

Onze Hond is een Nederlands magazine voor liefhebbers van (ras)honden. Het is het oudste en grootste hondenblad. Het komt 10 x per jaar uit. Je kunt je erop abonneren. Of je kunt iemand een cadeau-abonnement geven.

Wie een abonnement heeft kan de nummers ook online lezen via de website www.onzehond.nl.

Voor wie is het magazine?

Onze Hond is bestemd voor liefhebbers van honden en (nieuwe) hondenbaasjes die hun hond beter willen leren kennen. Maar ook voor dierenartsen en serieuze fokkers.

Wat kun je verwachten van Onze Hond?

In dit magazine staat elke keer een ras centraal dat uitgebreid wordt beschreven. Zoals bijvoorbeeld de Shikoku, de Berner Senner, Foxterrier of Bearded Collie. Maar je kunt ook interviews en achtergrondinformatie lezen en nieuwtjes en informatie over nieuwe producten. En artikelen over hondensporten, interviews met bekende hondenbaasjes, medische zaken, hondengedrag of opvoeding van honden. De artikelen worden aangevuld met mooie foto’s.

In het blad staan ook de officiële Mededelingen en de vakbijlage Raad & Daad van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.

Volgens ‘Onze Hond’ zien hun lezers het blad als het grootste hondenmaandblad met de beste voorlichting. En heeft het magazine een belangrijke plaats in de Nederlandse kynologie.

Inkijkexemplaar

Nog meer weten? Bekijk dan het inkijkexemplaar op de website van het tijdschift.

Website Onze Hond

Op de website van het tijdschrift vind je ook nieuws over hondenonderwerpen, een shop waarin je losse nummers kunt bestellen. En als abonnee kun je hier de online versie van het tijdschrift lezen.

Ook lezen:

Pin It on Pinterest

Share This