Heb je alle tijd van de wereld, tussen kerst en het eind van het jaar? Dan mag een lekker boek niet ontbreken. We hebben een aantal leuke boeken voor hondenvrienden op een rijtje gezet. Met voor elk wat wils.

Choose your pet like a vet

Heb je geen hond, maar wil je er wel graag een? Dan is dit een boek voor jou. Nele de Schryver is dierenarts in Aalst (België). Ze geeft je alle tips die je nodig hebt.

> Hier kun je ‘Choose your pet like a vet’ bestellen

Top Bob

Voor kinderen vanaf 7 is er Top Bob, de reddende hond die allerlei mysteries en misdrijven oplost. Een spannend avontuur vol humor van Harmen van Straaten.

> Hier kun je ‘Top Bob’ bestellen

De geschiedenis van een hond

Net uit is ‘De geschiedenis van een hond’. Het is een roman van John Fante, een van de grootste Amerikaanse schrijvers van de 20ste eeuw. In dit boek speelt een hond een belangrijke rol.

> Hier kun je ‘De geschiedenis van een hond’ bestellen

Fit Dog

Dierenarts Joke Lannoo publiceerde ‘Fit Dog, alles wat je moet weten voor een gezond en gelukkig hondenleven’. Want tja, een hond in huis betekent meer dan spelen en knuffelen. Het boek gaat over alle levensfasen van je hond. Van de juiste keus maken, alles wat je wilt weten over pups, pubers en senioren, tot het afscheid.

> Hier kun je ‘Fit Dog’ bestellen

Mijn hond, mijn redding

‘Mijn hond, mijn redding – Hoe ik mijn depressie overwon’ is van Julie Barton. Het is haar debuutroman. En ook haar eigen persoonlijke verhaal over hoe zij met hulp van haar hond haar depressie t boven kwam. De buitengewone band tussen mens en dier staat centraal.

> Hier kun je ‘Mijn hond, mijn redding’ bestellen

Ook lezen

Pin It on Pinterest

Share This