In die zak van Sinterklaas zit natuurlijk ook een cadeautje voor je wollige vriendje. Maar vind je het leuk om je hond extra te verwennen? Bak dan hondenpepernoten!

Met de feestdagen moet je altijd een beetje uitkijken met al die extra lekkernijen. Lang niet alles is goed of gezond voor je hond. Kijk vooral uit met chocolade(letters). De combinatie hond en chocolade is een hele gevaarlijke, je hond kan aan chocolade overlijden. Hoe dat precies zit? Lees er meer over op Jacker.nl. Zorg er dus voor dat al het chocoladesnoepgoed buiten het bereik van je hond is. Of beter nog: gewoon achter slot en grendel in de kast.

Bak ze, die hondenpepernoten

Maar vind je het lollig om voor pakjesavond toch iets extra’s te doen voor je viervoeter, dan kun je hondenpepernoten bakken. Da’s helemaal niet zo ingewikkeld. Kleine moeite, groot plezier! We vonden een superleuk hondenpepernotenrecept op zonnige zooi. De hondenpepernoten maak je onder meer met bloem, eieren en pompoen. (let je er wel op dat je niet teveel kaneel gebruikt. De eetlepel in dit recept lijkt vrij veel).

Zo wordt Sinterklaas voor jouw hond ook een feestje!

Pin It on Pinterest

Share This