Joehoe, hondenmensen het kan weer. Van 1 tot 3 oktober 2021 kun je terecht bij Doggy Days. Een 3-daags hondenevenement voor hondenvrienden én hun vrolijke snuiters. Op een hondvriendelijk vakantiepark. Voor ieder die zin heeft in een compleet verzorgd én leerzaam weekend. Ben jij erbij?

Doggy Days?

Doggy Days is een hondenevenement dat sinds 2013 jaarlijks wordt gehouden. Nou ja, met uitzondering van 2020 natuurlijk 😉 (joh, wat is het fijn dat ook dit weer kan). Het evenement is opgezet door onder meer Piet Hellemans, die je misschien wel kent als tv-dierenarts.

Het bestaat uit 3 overnachtingen op een vakantiepark met een hondvriendelijk karakter. En je volgt een leuk en leerzaam programma rondom honden, gegeven door hondenprofessionals, dierenartsen en gedragsdeskundigen. Denk aan workshops, presentaties, demonstraties, wandelingen een braderie en meer. Bovendien kom je er gelijkgestemde baasjes tegen. Doggy Days is zoals ze zelf zeggen: het ultieme weekendje weg voor zowel hond als baas.

De locatie

Doggy Days wordt gehouden op vakantiepark Landal Twenhaarsveld in Holten. Naast speciale hondenbungalows en wandelroutes vind je hier nog meer hondenfaciliteiten. Zoals een hondenparcours, hondenzwemplaats en een hondendouche met warm water. Om maar iets te noemen. En de omgeving is prachtig. Ken je de Holterberg?

Programma

Het programma bestaat uit meer dan 25 programmaonderdelen voor hond én baas. Om samen te leren, spelen en plezier te hebben. Het programma wordt jaarlijks vernieuwd. Maar sommige succesnummers keren in een nieuw jasje terug, zoals behendigheid en speuren. Want daar kunnen honden en baasjes niet genoeg van krijgen.

Een paar voorbeelden van wat je dit jaar kunt verwachten:

  • Workshop: Viking Dog Camp
  • Workshop: Vacht- en huidverzorging
  • Presentatie: EHBO voor honden
  • Presentatie: Angstige- en buitenlandse honden
  • Workshop: Yoga voor honden en hun baas
  • Presentatie: Ondersteuning senior honden

Bij de onderdelen zijn de groepen klein. Er is dus ruimte genoeg voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Mini-break voor hondenbaasjes

Wil je er samen een paar gezellige dagen tussenuit? En ook nog iets opsteken? Of wil je iets speciaals doen met je hond én jullie gezamenlijke hondenvrienden? Dan is Doggy Days misschien wel jouw evenement.

Ook lezen:

Pin It on Pinterest

Share This