Met je viervoeter meedoen aan een heuse Halloween hondentocht? Dat kan op zaterdag 26 oktober in het Amsterdamse Bos tijden een evenement van KNGF Geleidehonden. Voor een sponsorbedrag van €50,00 per hond, kunnen jij én drie anderen mee tijdens de wandeling.

Halloween hondentocht

KNGF Geleidehonden zorgt voor een sfeervol verlichte route in het bos van zo’n 5 kilometer. Bij de start krijgt je hond een verlichte halsband om. Laat voor 1 keer je hond jouw pad verlichten, zoals geleidehonden dat dagelijks doen voor hun baasje. Onderweg zijn er spannende belevenissen voor jou en je hond. Professionele hondentrainers leren jouw hond een trucje, waarmee ze een lekkere hondensnack kunnen verdienen. Het kan zijn dat er een zombie achter een boom vandaan komt om je een glas exquise drakenbloed aan te bieden. Of laat jezelf betoveren door de stijlvolle lichtprojecties langs de route.

Jouw hond

Tijdens deze tocht is je hond aangelijnd en minstens 1 jaar oud. Natuurlijk kan hij goed met andere honden en mensen overweg.

Sponsoring

Met de € 50,00 voor deelname kan een geleidehond in opleiding 1 week training en verzorging ontvangen. Top dus dat je door een leuke wandeling ook nog bijdraagt aan de opleiding van een van die kanjers van KNGF. Wil je nog meer bijdragen? Maak dan een speciale actiepagina aan op het actieplatform van KNGF Geleidehonden, en laat je hond voor de tocht sponsoren

Starttijd

Starten kan tussen 15.30 en 20.30 uur. Bij het aanmelden via het formulier kun je je starttijd aangeven.

Aanmelden

Ook zin om lekker te griezelen in het bos? Meld je dan voor 20 oktober aan via KNGF Geleidehonden. Maar vol is vol, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Pin It on Pinterest

Share This