Hij gaat al jaren mee dit filmpje, maar blijft leuk. Dus voor alle honden en hondenvrienden: Happy Holidays!

De honden helpen mee

In dit vrolijke filmpje zie je hoe Santa’s Elve’s in de werkplaats de kerstman helpen met het maken en inpakken van speelgoed. Een filmpje van het Amerikaanse Freshpet (verse diervoeding voor honden en katten). Wist je trouwens dat veel van de honden en katacteurs uit het asiel komen? Dé kans om voor adoptie extra in ’the spotlight’ te staan.

Met Marnie the Dog

Het kleine hondje met de tong uit de bek, was tijdens de opnames al jarenlang geen asielhond meer, maar Marnie the Dog een echte ‘internet star’ met 1,6 miljoen volgers op Instagram (ja, echt). In 2012 werd ze geadopteerd nadat ze als straathond in het asiel terecht was gekomen. Door een milde stoornis aan het evenwichtsorgaan stond het kopje permanent een tikje schuin. Marnie leeft ondertussen niet meer. Ze overleed in 2020, maar is ruim 18 jaar oud geworden.

The making of….

Ook bijzonder leuk is ‘the making of’ van het filmpje met de honden en kat aan de kersttafel. Want hoe krijg je het voor elkaar? Je ziet het in dit hilarische ‘behind-the-scenes’-filmpje, ga er maar aan staan.

Fijne Feestdagen!

Lees ook:

Pin It on Pinterest

Share This