woodyco-banner-leesvoer-voor-hondenvrienden

Kun jij niet langer wachten tot het kerst is? De leukste manier om af te tellen tot kerst? Met een adventskalender voor je hond, vol smakelijke hapjes. Voor de leukste honden-adventskalenders (*aff) kijk je hier!

Sla je nu je slag, dan heb je de heerlijkste adventskalender op tijd in huis. Voor je eigen hond, als Sinterklaascadeau of om weg te geven aan een hondenvriend. Van de XL adventskalender van Sanadog (aff*) tot de zelf te vullen (en elk jaar weer van stal te halen, dus duurzame) adventskalender van Brubaker Dogs (aff*).

Met 24 vakjes en lekkers, om af te tellen

Kerst komt er met rasse schreden aan. En wil je daar de komende tijd naar toeleven, dan kan dat met een adventskalender. De meeste hebben 24 vakjes, waarachter iets leuks of lekkers is verstopt. Denk aan een snoepje, een spreuk of een foto. Elke dag mag er een ander luikje of vakje open met een verrassing van die dag. En zo tel je langzaam af tot Kerst.

In Duitsland en Engeland zie je de adventskalender heel veel. Maar in Nederland zie je ze nu ook steeds meer. Zelfs de adventskalender voor je hond 🙂

1. Sanadog XL, 55 graanvrije snacks

2. Van Goood, duurzaam en graanvrij

3. Van Trixie, vol hoogwaardige snacks

4. Graanvrije hondensnacks van Happy Dog

5. Nog een Trixie adventskalender

6. Gevuld met hondensnoepjes

7. Beeztees, zonder toegevoegde kleur – en smaakstoffen

8. Lily’s Kitchen, heerlijke vleeslekkernijen

9. Antos, een kerstboom vol hondensnacks

10. Let it Snack, graanvrij van Happy Dog

11. Dein Bestes, ook graanvrij

12. Herbruikbaar en zelf te vullen

13. Duurzaam en zelf te vullen

DIY adventskalender voor je hond

Ben jij een echte creabea en vind je het leuker om zelf een adventskalender voor je hond te maken? Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Laat je inspireren en bekijk de leukste diy adventskalenders voor je hond die we hebben gevonden.

Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way…..

Lees ook:

Pin It on Pinterest

Share This