Soms moet je als hond of kat in het asiel wel heel lang op een nieuwe baas wachten. Daar heeft Dierenopvang Amsterdam wat op bedacht: daten met hun buitenbeentjes.

Daten op Valentijnsdag

De eerste ‘undateable’ is op 14 februari. Want zeg nou zelf, is Valentijnsdag niet de perfecte dag om op date te gaan? Je kunt dan op date met 1 van hun buitenbeentjes. Dat zijn honden of katten die een klein (of soms iets groter) gebrek hebben. Maar ook deze kanjers geven volop liefde en hopen op een vaste relatie.

Via de site van Dierenopvang Amsterdam (DOA) kun je het profiel lezen van deze lieverds. En je kunt je hier ook aanmelden voor de datingavond. Je krijgt tijdens ‘undateable’ een half uur de tijd om één-op-één kennis te maken. Zijn jullie dan nog enthousiast, dan volgt een tweede uitgebreide kennismaking.

op zoek naar een nieuwe baas

Met hulp van DOA

DOA helpt om de relatie tot een succes te maken. Is het gedrag van de hond die je uitkiest wat moeilijker? Dan staan hun gedragstherapeuten voor je klaar. Of is er meer medische zorg nodig? Ook dan zorgen ze ervoor dat je er niet alleen voor staat.

Hopelijk krijgen alle 4 de buitenbeentjes nu snel een baas!

Pin It on Pinterest

Share This