Je herkent het misschien. Je hond heeft een lekker botje en jij wil het opbergen. Opeens verandert die lieve lobbes in een agressieve grizzly beer en het veroveren van het botje wordt een hele toer, als het al lukt.

Hoe ga je om met bezitsagressie?

Dit boek behandelt bezitsagressie bij honden. Heeft je hond baknijd en gaat hij door het lint bij z’n voerbak? Gromt hij als hij op de bank ligt? Is hij geïrriteerd als jij langsloopt terwijl hij op z’n botje kauwt? Kan er niemand bij je in de buurt komen, omdat je hond je ‘bewaakt’ ?

Voor professionals

Dit boek geeft een stap-voor-stap handleiding en is bedoeld voor iedereen die met honden werkt. Hoewel dit boek duidelijk voor professionals is bedoeld, geeft het je als eigenaar informatie over bezitsagressie. Zoals de niveaus van veilig dreigen, vormen van bezitsagressie en misverstanden die erover bestaan. Bezitsagressie is volgens Jean Donaldson goed te verhelpen. En dat is goed nieuws! Dit boek geeft hiervoor de praktische richtlijnen aan professionals.

Titel: Afblijven of ik bijt! Praktische richtlijnen voor de behandeling van bezitsagressie bij honden. Door: Jean Donaldson

Wil je dit boek lezen?

Je kunt ‘Afblijven of ik bijt!’ hier bestellen.Misschien vind je dit ook interessant


Pin It on Pinterest

Share This