Help het grootste dierenasiel van Nederland en adopteer een hond op afstand. Voor 13 euro per kwartaal draag jij al bij aan verzorging, training en behandeling. Een soort Foster Parents Plan voor honden!

Adoptie van een hond op afstand

Misschien zou je wel graag een hond willen adopteren, maar heb je hiervoor niet de mogelijkheden. Niet genoeg tijd, genoeg ruimte, of kun je er niet nog hond bij hebben. Dierenopvang Amsterdam, het grootste dierensasiel in Nederland biedt de mogelijkheid om een dier op afstand te adopteren.

Op de website staan 3 honden waar je uit kunt kiezen. Of adopteer ze alle drie!

Sommige honden wachten langer

De meeste honden in de opvang vinden binnen een paar weken een nieuwe baas. Maar sommige hebben minder geluk. Dieren die meer begeleiding nodig hebben worden opgenomen in het adoptieprogramma van DOA Amsterdam. De honden die je ‘op afstand’ kunt adopteren zijn dus langzitters.

Met adoptie op afstand steun je deze hond, maar ook alle andere dieren in het asiel. Een adoptiehond kan door meerdere mensen worden geadopteerd.

Het adoptieprogramma

Adoptie van een hond uit het adoptieprogramma kost 1 euro per week. Voor 13 euro per kwartaal draag jij bij aan verzorging, training en behandeling. Helemaal top!Misschien vind je dit ook interessant


Pin It on Pinterest

Share This